בחברת לחמא אנו מכינים לחם עם קמח, מלח, מים והרבה אהבה. חווית הפשטות מלווה אותנו ממתן פתרון ייחודי ואיכותי לשוק ההסעדה המקצועי, ועד להקלת תהליכי העבודה ללקוחותינו תוך שליטה בניהול מלאי.
חברת לחמא החלה את פעילותה לפני כ-27 שנים כחברה משפחתית קטנה המייצרת מגוון של מוצרי מאפה. מפעל הלחם הוקם לפני מספר שנים בעקבות הצורך לספק לשפים מקצועיים מוצרי לחם איכותיים המצריכים ריענון אפייה קל ומהיר במקום.
המפעל מבוסס על שיטות עבודה מסורתיות, ידע מקצועי ייחודי וחומרי גלם מעולים. בלחמים שלנו אנו מקפידים להשתמש רק ברכיבים טבעיים, ללא תוספות של שמן/ סוכר/ חומרי טעם צבע ו/או ריח, משפרי אפייה, מונעי עובש ומאריכי חיים למיניהם.
בשיטת העבודה שלנו אנו משתמשים במחמצת טבעית (תסיסה טבעית של קמח ומים) המטופחת אצלנו מיום הקמתו של המפעל. תהליכי הכנת מחמצת זאת בשילוב של תפיחות ארוכות ואפייה בתנורי אבן נותנים ללחמים שלנו את הארומה והטעם המיוחדים. מאחר והבצקים שלנו גם מכילים אחוזי לחות גבוהים מאוד, הצרכן הסופי מתענג על מוצר עסיסי וטרי 24/7 כאילו יצא כרגע מתנורו של האופה.
כיום לחמא מייצרת מגוון רחב של מוצרי לחם המצריכים ריענון אפיה בהתאם לגודל המוצר – החל מלחמניות ביס במשקל של 40 גרם ועד לחמים לפריסה במשקל של 2 ק"ג. בסה"כ החברה מייצרת מעל ל-180 סוגים שונים של לחמים ומוצרי מאפה המותאמים למסעדות, בתי קפה, קייטרינג, בתי-מלון, בתי מאפה ומאפיות – ומגיעים לכ-800 נקודות קצה בפריסה ארצית.
לקוחות לחמא נהנים מיחס אישי והוגן, ליווי מקצועי, ושירות זמין. השלמת אפייה על פי צורך במהלך כל היום מעניקה שליטה מלאה בניהול המלאי וחיסכון משמעותי בעלויות פחת והפסד מכר.
אלי אברהם נושא את הגביע ומוביל את נבחרת ישראל באפיה לזכייה היסטורית באליפות העולם ברימני, איטליה
אהרון טל ואלי אברהם - זכייה מקום ראשון באליפות איטליה בקטגוריית לחם מסורתי
אלי אברהם מוביל לזכייה באליפות העולם באפייה, צרפת 2007